Haber

Konyaspor maçı sonrası

Kemal Özdeş: Kazanma arzumuz istemediğimiz bir oyunu oynamamıza neden oldu

Aleksandar Stanojeviç: Bizim için en önemli şey sonuçtu

OLGUCAN KALKAN/ İSTANBUL,- Spor Toto Üstün Lig’in 31. haftasında Kasımpaşa, sahasında Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, mücadeleyi kaybettikleri için üzüntülerini dile getirerek, “Maçın ilk 15 dakikası iki takımın da oynama gayreti ile geçti. 13. dakikada golden sonra golü yiyene kadar her şey değişti. Kazanma arzumuz, istemediğimiz bir oyun oynamamıza neden oldu” diye konuştu. Bu andan sonra liderliği ele geçirmek için birçok fırsatımız oldu. Öne geçmemiz ve doğru oyunu oynamamız gerekiyordu. İlk yarının son dakikasında geriye düştük. İkinci yarıda rakip sahada oynayıp pas oyunlarını durdurmak gibi bir planımız vardı. Ancak gol fırsatı buldular. Bugün kaybettik. Konyaspor’u tebrik ederim. Savunma olarak da uygun oynadılar. Maçın hakemi iyi bir maç yönetti. Ancak ilk yarı 7 dakika sürdü. Ancak ikinci yarının 46. dakikasında Sehiç’i uyardı. Ligde ilk kez bir maç 4 dakika uzatıldı. Maçtan sonra Yasin hocaya sordum kararı VAR hakemi verdi dedi. Bu standartların olmaması bizi rahatsız ediyor. Kalan 6 hafta sıkıntılı geçecek. Her biri son havasında olacak. Ligin bitmesine çok az bir süre kaldı. Bugünkü hedefimiz kazanmak ve nefes almaktı. Bugünkü maçı unutup Ankaragücü’ne odaklanacağız. Maçı kazanmamız gerekiyor, bunun için çalışacağız” dedi.

ALEKSANDAR STANOJEVIC: BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN SONUÇTUR. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojeviç, önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, “Evimizde aldığımız mağlubiyetin ardından burada maçı kazanmak bizim için değerliydi. Bunun için mutluyuz. Çok kaliteli bir maç olmadı diyebilirim. Bizim için en önemli şey sonuçtu. Özellikle evimizde aldığımız mağlubiyetten sonra burada bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. “ŞEHRİMİZ VE TARAFTARLARIMIZ İÇİN OYNAMAMIZ GEREKİYOR.”

Takımı devraldığında bir uyum sürecinden geçtiğini ifade eden Sırp teknik direktör, “İlk geldiğimizde stabil değildim. Adaptasyon sürecim oldu. Doğal olarak hala oynama hedefimiz ve çabamız var. İhtiyacımız var. Şehrimiz ve taraftarımız için oynayacağız. Önümüzdeki dönem uzun bir süreç. Şimdi önümüzdeki dönem. Buna hazır olmadığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu