Haber

Çaykur Rizespor, Bodrumspor maçına odaklandı

SporToto 1. Lig’de 12 Mart Pazar günü Bodrumspor deplasmanında karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, deplasman galibiyeti için Bodrumspor’a gittiklerini söyledi.

Nijeryalı oyuncu, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılport Samsunspor’a karşı oynadıkları maçta 2-0 mağlup olduklarını hatırlatarak, bu maçtaki hataları düzeltmek için çalıştıklarını belirtti.

Hafta sonu Bodrumspor ile zorlu bir maç oynayacaklarına işaret eden Olawoyin, “Bodrumspor maçına odaklandık. Bodrum’a maçı kazanmak için gideceğiz. Taraftarımız da biz de aldığımız mağlubiyeti unutmak istiyoruz. Samsunspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Hocalarımız mental olarak iyi hazırlandılar. Biz de kendimizi hazır hissediyoruz.” dedi.

Rize’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Olavoyin, “2 aydır iyi bir ortamda çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Umarım sonuna kadar böyle devam ederiz ve Süper Lig’e yükseliriz. Bu hedef için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” dedi.

saraykentajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu